Theorie examen oefenen

De beste website waar het mogelijk is om theorie examens te oefenen.

Start GRATIS oefeningPremium CBR examen training

CBR uitslag

Na je te hebben ingezet om de leerstof te beheersen, is de tijd dan aangebroken om het examen af te leggen. Het CBR streeft ernaar om alle kandidaten gerust te stellen en te zorgen voor een prettig aandoende sfeer. Het blijft echter een spannend moment totdat de uitslag wordt bekendgemaakt. Er is op dat punt ook veel gewerkt aan de dienstverlening en hoeft er niet lang gewacht te worden op de uitslag. Maar voordat het allemaal zo ver is, zal er door de kandidaten veel werk verzet moeten worden. De CBR uitslag is namelijk het einde van de rit voor wat betreft het theorie gedeelte, natuurlijk pas wanneer de uitslag positief is. Daar gaat het er nu allemaal om en moeten de voorbereidingen naar het examen toe niets te wensen overlaten.

Snel Theorie Halen

Het wachten op de uitslag mag niet zenuwslopend zijn

Bij het CBR gaat het er allemaal om, dat de kandidaten er gerust worden gesteld. Al bij het binnentreden van het gebouw is er rekening met de hoog oplopende spanning en wordt er daarom voor een vlotte afhandeling gezorgd. Zorg er dus wel zeker voor, om op de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Het normaal theorie examen duurt 30 minuten lang en vindt de beantwoording van de vragen elektronisch plaats.

De aanvraag van het examen en de uitslag vind je allemaal terug via mijn-cbr. Je moet dan ook op de website van het CBR een account aanmaken en hier de aanvraag doen voor het theorie examen.

Er komt dus geen papierwerk erbij kijken en stelt dit de kandidaten ook in staat om hun aandacht volledig te kunnen richten op de vragen. Omdat de verwerking zo ook meteen kan gebeuren, laat CBR niet lang op zich wachten. Gelijk na het beƫindigd hebben van het examen, zal het resultaat bekend zijn. Deze hoge mate van efficiency zorgt er gelijk ook voor, dat er per dag een groot aantal kandidaten het examen kunnen afleggen. De doorstroming gaat uiteraard ook samen met de capaciteit van het CBR om ook de praktijkexamens vlot te laten verlopen.

Het uitgebreid resultaat wordt per mail verzonden

Voordat het examen wordt aangevangen, moeten de kandidaten wat informatie op een formulier invullen. Er wordt ook gevraagd naar een geldig email adres. Het resultaat met daarin uitgewerkt al de gemaakte fouten, zal namelijk naar betreffend adres worden verzonden. Voor zij die het examen niet hebben gehaald, kan er zo nagegaan worden waar het mis is gegaan. Nu kent het CBR theorie examen examen geen gedeeltelijke vrijstellingen, maar kan met de toegezonden informatie wel een gerichte aanpak worden gegeven. Het is daarbij aangeraden om ook met de rijschool af stemmen over de te nemen stappen. Er hoeft niet lang gewacht te worden met de aanvraag herexamen CBR en blijft het dus doorslaggevend dat de juiste begeleiding er niet mag ontbreken.